A SEO-ról

SEO – Search Engine Optimalization – Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás embert próbáló feladat. Rengeteg részletre kell figyelni, viszont az a tapasztalat, hogy azok az oldalak, amelyek felkerülnek a Google első oldalára, azok jól is működnek, a felhasználók igényeihez igazodnak és kényelmes használni őket.

Hirdetési és egyéb költségek nélkül, hatalmas munkával lehet csak eredményt elérni folyamatos odafigyeléssel.
Azelején nagy energia befektetéssel jár, és sok időt vesz igénybe utána már inkább folyamatos kontrollt igényel, amit az online marketingben amúgy is rendszeresen el kell végezni.

Gondolkodásmód

Ha sikeresek szeretnénk lenni a keresőoptimalizálásban, elsőnek az alapokat kell tisztázni, olyan weboldalakat kell készíteni, amelyek megfelelnek a felhasználók igényeinek.

„A Google keresőben feltett kérdésre a legjobb választ kell adnunk.”

A legjobb válasz a kérdés tartalmára, a weboldal felépítésére, a külső weboldalak értékelésére, a látogatók oldalon tanúsított viselkedésére, a kiszolgáló szerver és még néhány összetevő figyelembevételének összessége alapján áll össze.

Minden ponton a legjobbat kell adnunk, ahhoz, hogy előkelő helyezést érjünk el egy olyan kulcsszó esetében amelynél a konkurencia igen erős.
A legtöbb esetben elegendő, ha átlagos teljesítményt nyújtunk, viszont minden területen előre kell lépünk az alapgondolatok alapján.
Érdemes olyan kulcsszavakra erősíteni az elején, amelyekben nincs nagy konkurencia verseny, viszont erősíti a pozíciónkat és kapcsolódik a témánkhoz.

Kérjük osszad meg a bejegyzést, ha szimpatikus a számodra.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre:

small_c_popup.png

Keressen bizalommal!

Nyugodtan kérdezzen!